01 02 03 Dig og mig og vi tro: The Love of Christ 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

The Love of Christ

34
Thea Jarvis er en fantastisk kvinde! Intet mindre. "Jeg gør det her arbejde, fordi jeg tror på, Gud har skabt mig til at gøre det." Sådan forklarer hun, hvad der fik hende til at starte arbejdet med de mindst og mest udsatte mennesker i Sydafrika, der lider under vold, fattigdom og sygdom: børnene.
På børnehjemmet The Love of Christ Ministries (TLC) bor der 46 små børn - fra ganske få måneder gamle til omkring 4 år. Derudover har Thea og hendes voksne børn selv store familier med adopterede børn, fordi dem, det ikke har været muligt at finde andre hjem, ikke skal ud i et system, der sender dem videre til et nyt børnehjem omkring hvert 3. år. 
Et sted omkring 50 mennesker var vi samlede for at høre og se Thea fortælle om TLC, børnene, arbejdet med at køre så stort et sted, på en måde så alle børn får mad og kærlighed nok. Der var tid til spørgsmål, og allerbedst var det at der var andre mennesker i vores situation. Andre, der lige har fået deres papirer sendt til Sydafrika, og som nu venter med spænding på at få telefonopkaldET
Billedet af den lille fod er fra TLCs hjemmeside. Og skulle du kende nogen, der har lyst til at rejse ud i verden og gøre en forskel, så er TLC en mulighed. For der er mange små børn, som har brug for nogen - unge som gamle - der har tid til at skifte ble, vaske flasker, made, lege og nusse! TLC formidler kun børn til lokale familier og til familier i Danmark.... Så åh jo, måske har vi lige mødt vores barns Big Mama!

Etiketter: , ,

35 36 37 38