01 02 03 Dig og mig og vi tro: Med maven bar 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

Med maven bar

34
I går var vi i Umlazi, hvor Samuel Sipho kommer fra. Der var vi i retten, hvor vi skulle fremstilles for en dommer. Meget mærkelig oplevelse - vi havde vores stiveste puds på, blev vist ind i værelset, hvor vi blev bedt om at tage plads. Der sad vi så i den ene ende af lokalet mens han sad i den anden ende bag et stort skrivebord. Han læste lidt papire, skrev lidt. Talte med vores socialworker, og sagde tak. Og det var så det.

Efter turen i retten kørte vi rundt i Umlazi, der er et township udenfor Durban. Det er et meget blandet område på den måde at der er både rige og fattige i mellem hinanden. Dog er der nogle meget fattige områder, hvor husene er små, faldefærdige og intermistiske, hvis ikke de nærmest er skure. Der voksede majs, gik høns og græssede geder. Og der var en fantastisk udsigt helt ud til havet.
Efter turen kom Sipho Samuel med os hjem. På billedet sidder han i bar mave og prøver at spise ALT, der var på bordet at få fat i. VÆldig spændende at kunne sidde og gratte i tomat og melon. Så nu er det ganske vist: vi er forældre til en lille dreng, men bløde krøller, der griner og er fræk. Som kravler og går, og som gerne fortæller en hel masse. En lille dreng, som kan lide at gå med små ting i hænderne, og som er meget optaget af at man kan putte ting inden i hinanden.

Etiketter: , , ,

35 36 37 38