01 02 03 Dig og mig og vi tro: OpkaldET 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

OpkaldET

34
I søndags sagde jeg til Duncan- som så mange søndage før: "Måske bli'r vi forældre i denne uge." I går havde vi besøg af vores sundhedsplejerske, for at mødes inden vi - engang - skal mødes med barn. Det gik rigtig godt, og var en rigtig stor opmuntring. Min frustration over "det er bare noget vi leger - der er jo ikke noget barn" blev hjulpet, for sundhedsplejersker kommer jo ikke på besøg for sjov, vel?!

I formiddags talte jeg med en veninde, som sagde at hun i nat drømte at vi fik en pige på 4 år. "Og", som hun sagde "mig og Helligånden har noget kørende."

Til middag ringede telefonen på kontoret. Jeg tænkte "Det er Tina" (Vores sagsbehandler) som jeg altid gør når telefonen ringer, og mindede mig selv om at hun jo ringer på mobilen - hvilket er grunden til den har været klistret til min side i snart et halvt år. Så jeg tager min "officielle" stemme på og siger "Metodistkirken, det er Anne Thompson." Hvortil svaret lyder: "Det er Tina fra AC børnehjælp. Jeg har en god nyhed!" Og SÅ gik verden i stå....

Vi skal være forældre til en lille dreng på 13 måneder. Vi skal afsted sidst i februar og om godt 5 uger er vi alle sammen hjemme igen! Ligenu er det mest surrealistisk. Og glæde. Og forundring.
Tænk, jeg skal være mor!

Etiketter: , , ,

35 36 37 38