01 02 03 Dig og mig og vi tro: En tanke om mad og leg: jeg genkendte brandbilen 04 05 15 16 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 31 32 33

En tanke om mad og leg: jeg genkendte brandbilen

34
Jeg blev så glad, da jeg forleden faldt over dette billede på instagram hos en af dem, jeg følger. En lille dreng, der spiser morgenmad - i selskab med sin brandbil! 

Åh, hvor mange gange har vi ikke også spist i selskab med postmand Per, Brandmand Sam, Lynet McQueen, en legomand og jeg-ved-ikke-hvem. Her i huset har det været tegn på, at en leg har været særlig god og levende, når en "legekammerat" har fået plads ved bordet. 

Det er ikke lige meget, hvem vi spiser sammen med @BLWMamaUK 
Det fantasien gjorde levende i legen stopper ikke bare fordi der er én, der siger "Så er der mad!" Jeg synes, det er siger noget vigtigt både om leg og om at spise sammen.

Om leg fortæller det, at det, der foregår for barnet er alvorligt, virkelig, vigtigt og bygger på følelser som empati og fællesskab. Om mad fortæller det, at dem vi holder af vil vi også gerne spise med.

Det kunne jeg så fabulere en masse over om næstekærlighed, om at spise sammen, om at invitere andre med hjem og om nadver. Men jeg lader være og lader istedet billedet stå som det er.

Er du allerede på instagram så find mig på @digogmigogvitro.dkEtiketter: , ,

35 36 37 38